Ако търсите система за управление на офис, магазин, заведение или верига търговски обекти то barsy е отличен избор за ваш помощник.

barsy съдържа в себе си общоприетите възможности за управление на номенклатура, продажби, склад и справки (бизнес анализ), но на практика покрива изискваният и съдържа функционалност на много по-широк кръг от видове бизнес.

Ако не ви стана ясно - попитайте тук

Не можете да изберете грешна версия на barsy - системата се предлага винаги в пълната си функционалност и цената за наемането и се образува спрямо броя каси(места за маркиране), които ще използвате.

Местата за администриране на системата, включително работа със склад и справки не изискват допълнителен лиценз. Допълнение към основния лиценз се изисква единствено за веригите от търговски обекти при специфични условия..

Ако не ви стана ясно - попитайте тук

Не.

Ние предпочитаме да работи с клиентите си на принципа "софтуер под наем". При този начин на работа НЕ заплащате първоначалната цена на лиценз, а заплащате месечна лицензионна такса в която са включени:

 • месечен лиценз за системата,
 • пълната(отдалечена, на място, по мейл и телефон) техническа поддръжка
 • и всички нови версии на продукта(ако вие желаете да ги използвате).

При този начин на работа имате право да променяте или напълно да се откажете от нашите услуги с предизвестие в рамките на последния месеца за който сте платили.

Система barsy се предлага и по общоприета от бизнеса схема с първоначално закупуване на лиценз и последваща поддръжка при възникнал проблем.

Ако не ви стана ясно - попитайте тук

Не.

barsy е изграден върху операционна система Linux - това изключва нуждата от заплащането на лиценз за операционна система Windows.

Друга характеристика на Linux е, че не съществуват вируси за тази операционна система. Поради тази причин няма нужда да плащате за антиивирусна програма която да осигури допълнителна защита на системата ви.

Ако не ви стана ясно - попитайте тук

Предлагаме 2 вида поддръжката:

 • Отдалечена - по телефон или през Internet връзка(ако разполагате с такава).
  Този вид поддръжка може да използвате чрез връзка с оператор в работни дни от 09:00 до 19:00. В остатъка от часовете на денонощието и в почивни дни осигуряваме поддържа за критични проблеми, чрез система за съобщения. След като оставите съобщение, дежурен от екипа по поддръжка ще направил необходимите проверки според описанието на проблема и ще се свързва с вас. Той ще ви уведоми, че проблема е отстранен или да ще го отстрани с ваша помощ.
 • На място - тази поддръжка изисква колега от екипа по поддръжка да присъства на място при вас.
  Използва се само ако не е възможно отстраняване на проблема чрез отдалечена поддръжка. Може да бъде използвана всеки работен ден между 09:30 и 18:30.
Ако не ви стана ясно - попитайте тук

Да, система barsy може да бъде инсталирана и да бъде използвана с ваше оборудване - компютри, монитори, принтери и т.н.

Системата поддържа най-популярните марки фискални устройства Datecs, Daisy, Thremol,Elicom. Поради голямото разнообразие на компютри, тъч монитори и системни принтери, не можем да гарантираме поддръжка на 100% от всички съществуващи устройства. Поради тази причина най-лесния начин да разберете дали можете да използвате вашето оборудване за система barsy е да се свържете с нас и да се уговорим за оглед на място ли в нашия офис.

Ако не ви стана ясно - попитайте тук

Предимствата да изберете нас за доставчик на оборудване са следните:

 • Когато ние носим отговорност и за софтуер и за оборудването, с едно обаждане(на екипа за поддръжка) сте сигурни, че сте уведомили когото трябва за вашия проблем и той работи за отстраняването му. Когато има разделена отговорност за поддръжка на софтуер и поддръжка на оборудване, рискувате проблема ви да бъде решен много по-бавно.
 • За всяка бизнес система е важно тя да не спира и когато това се налага въпреки взетите мерки е важно тя да спре за минимално време за обслужване. Затова ние предлагаме оборотна техника за времето за което закупената от нас техника е на гаранционен ремонт. Изключение правят фискалните устройства поради законови ограничения.
 • Ние знаем най-добре кое оборудване е най-подходящо за нашата система и можем най-добре да преценим какво да ви предложим с оптимална цена/качества според вашите изисквания.
Ако не ви стана ясно - попитайте тук