MyPOS

ПРИЕМАЙТЕ ПЛАЩАНИЯ БЪРЗО И ЛЕСНО ОТ ВСЯКА ТОЧКА НА СВЕТА

Какво е myPOS ?

Пуснат на пазара през 2014 година, myPOS е създаден с идеята, че всички бизнеси и предприемачи трябва да могат да се възползват от възможностите, които картовите плащания и съвременните технологии предлагат, за да изградят успешен бизнес. myPOS е единственото решение за плащания на пазара, което предоставя незабавен достъп до паричните средства, получени през различните канали за продажба. Нашите клиенти имат свободата да приемат плащания в магазините си, онлайн, или по телефона и разполагат на момента с парите си, постъпили в тяхната напълно безплатна сметка за електронни пари. Със значителен ръст в продажбите, myPOS е предпочитано решение за повече от 40,000 бизнеса, уморени от преувеличени такси и проблеми с паричните потоц

Каква е целта на myPOS ?

MyPOS с създаден с конкретната цел и тя е да предостави на всеки бизнес иновативно решение за приемане на картови плащания. Разбирайки добре предизвикателствата, пред които са изправени собствениците на бизнес, ние се гордеем с факта, че им помагаме да спестят средства, улеснявайки управлението на паричните им потоци и предоставяйки им всичко необходимо, за да могат да се фокусират върху бизнес приоритети си. Към днешна дата, myPOS е спестил над 5,000,000+ Евро на своите клиенти, разпределени в годишни, месечни или други фиксирани такси.

myPOS сметка

Безплатната сметка myPOS за електронни пари консолидира плащанията, обработени през различни канали - на ПОС терминал, онлайн и мобилни. С разнообразие от бизнес справки и услуги с добавена стойност, myPOS профилът Ви позволява да управлявате бизнеса си по изцяло нов и много по-ефективен начин. 24/7 достъпа до myPOS мобилното приложение Ви дава възможност да следите бизнеса си отблизо и да управлявате устройствата, картите и приходите си.

 • Мултивалутна сметка с безплатен IBAN
 • Откриване на сметки в различни валути и приемане на всякакви плащания. Извършване на международни банкови преводи и превеждане на средства между всички сметки.
 • Незабавен достъп до средствата от различните канали Без значение как се обработват плащания, дали през POS терминал или онлайн, парите пристигат на момента в myPOS сметката.
 • SEPA и SWIFT парични преводи Извършване на SEPA и SWIFT парични преводи директно от myPOS профила и осигуряване на успешно развитие на европейския пазар.

myPOS бизнес карта

Лесни бизнес покупки Отидете там, където Ви отведе бизнеса Ви. Използвайте Вашата бизнес карта по време на бизнес пътувания и плащайте на агенти, доставчици и партньори навсякъде по света. Следете бизнес разходите си Издайте допълнителни карти за Вашите служители и контролирайте техните корпоративни разходи, като определяте индивидуални лимити или забранявате/позволявате операции в реално време. Незабавен достъп до Вашите пари Използвайте средствата си свободно - пазарувайте онлайн и в над 32 милиона обекта, и теглете пари в брой от над 2 милиона банкомата по целия свят. 24/7 контрол и мониторинг Блокирайте/деблокирайте картата онлайн или през myPOS мобилното приложение и следете всяка трансакция с помощта на детайлни справки и известия.

myPOS Online

myPOS Online позволява на бизнесите да приемат плащания, извършени през техните уебсайтове, мобилни приложения, телефони и др. В днешно време онлайн плащанията не се осъществяват само през уебсайтовете. myPOS Online е създаден за бизнеси, които приемат онлайн плащания по имейл или телефона. Това е достъпна услуга, в допълнение на myPOS Online устройствата и позволява на търговците да обработват плащания с дебитни и кредитни карти бързо и лесно онлайн. Без излишни разходи и главоболия.

Ключови ползи от myPOS Online:

  « Приемайте картови плащания навсякъде. « Приемайте плащания през специален линк. « Приемайте плащания по телефона чрез виртуален терминал. « Създайте и изпращайте професионални фактури. « Интеграция с популярните колички за пазаруване.

Профил

 • Бързо и лесно отваряне и закриване на IBAN сметки
 • Собствен акаунт за всеки магазин или един за всички
 • Автоматичен превод на средства
 • Пълна интеграция с фискално устройство
 • До 8 Специализирани IBAN сметки за съхраняване на средства, извършване на плащания и изходящи банкови преводи
 • Многобанкови салда
 • Трансфери на SEPA и SWIFT
 • Богат набор от доклади, анализи и износ
 • ПОДДРЪЖКА и достъп 24/7

myPOS устройства

myPOS Mini Ice

Описание:

myPOS Mini

Описание:

myPOS Combo

Описание:

myPOS Smart

Описание:

myPOS Online myPOS PayLink

myPOS PayLink интеграция myPOS
PayLink позволява на търговците да генерират линкове за сигурни плащания, които могат да изпращат до клиентите по имейл, заедно с техните сметки и фактури.
myPOS Виртуален Tерминал
myPOS Виртуален терминал превръща всеки компютър в терминал за картови плащания и може да бъде използван навсякъде.Търговците просто трябва влязат в профила си, за да могат да обработват плащания от телефон и имейл.
myPOS PayButton интеграция
Идеално решение за уебсайтове, които предлагат само един продукт. Генерирането на бутон с предварително зададена сума, позволява на клиентите да плащат бързо и лесно, само с един клик
myPOS Checkout myPOS
Checkout може да бъде интегриран и работи с най-популярните колички за онлайн пазаруване. Освен това, търговците не плащат такси предварително, а при осъществена трансакция.

myPOS Мобилно приложение

Всички услуги и предимства на myPOS, събрани в едно мобилно приложение Мобилното приложение myPOS дава пълен контрол. Чрез него могат да правят парични преводи, да се следят средства, да управляват myPOS устройствата и бизнес картите, като в същото време чрез мобилно приложение се получава достъп до разнообразие от допълнителни услуги.

Извършване парични преводи по-бързо от всякога:

 • Осъществявайте SEPA и SWIFT трансфери с лекота
 • Превеждайте средства между собствените си сметки
 • Изпращайте пари до други myPOS потребители

Контролиране на устройствата от всяка точка на света

 • Активиране/деактивиране на myPOS Устройства
 • Проследяване на трансакции за всеки ПОС терминал в реално време
 • Достъп до тарифата и история на трансакциите

Управляване на myPOS бизнес карти и контролиране на корпоративните разходи с помощта на специални настройки за сигурност в мобилното приложение.

 • Задаване на индивидуални лимити за разходи
 • Разрешаване/ограничаване на онлайн трансакции и тегления от банкомат
 • Следене на всички плащания с карти

myPOS Корпоративно предложение

ТИПОВЕ КАРТИ ТАКСА
Карти на частни лица VISA/ MASTERCARD/ MAESTRO 1.75%
Корпоративни карти VISA/ MASTERCARD/ MAESTRO 2.75%
Всички други Oversea Cards / VISA/MASTERCARD/ MAESTRO 2.85%
ТИПОВЕ УСЛУГИ ТАКСА
Откриване на сметка Без такса
Месечна обслужване на сметката Без такса
Годишна обслужване на сметката Без такса
Електронно месечно извлечение Без такса