Решения

Система за управление на бизнеса barsy е подходяща и покрива широк кръг от бизнес дейности. Прилагането му в различни видове бизнес не променя включената в продукта функционалност. barsy се предлага с максималната си функционалност, като според бизнес дейността ви се определя кои възможности да бъдат показани в основната конфигурация на продукта. Това ви дава увереност, че може да използвате всички възможности на продукта без скрити доплащания за модули, и в същото време можете лесно да "скриете" всичко което не използвате ежедневно.
Изберете вида бизнес от който се интересувате за да разберете повече в какво може да ви помогне barsy.

Kлуб, бар, кафене

barsy

За този вид бизнес е от изключителна важност бързината при маркиране, бързото възприемане на системата от персонала, възможност за контрол върху всички "чувствителни" операции и не на последно място безотказна и бърза работата на система.

Виж повече за клуб, бар, кафене

Kлуб, бар, кафене

За този вид бизнес е от изключителна важност бързината при маркиране, бързото възприемане на системата от персонала, възможност за контрол върху всички "чувствителни" операции и не на последно място безотказна и бърза работата на система.

Можем с гордост да заявим, че barsy е създаден с цел да отговори на тези изисквания на бизнеса, което дава сигурност и спокойствие на собствениците на този вид бизнес. Широката гама от поддържани устройства, перфектна и навременна техническа поддръжка, както и достъпа до информацията и контрол на системата от всяка точка с Интернет свързаност правят barsy правилния инструмент за управление на този вид бизнес.

Виж решения за ресторант, кафе-бар, клуб, дискотека
barsy

Софтуер за магазини

barsy

Ако разполагате с хиляди артикули в номенклатурата на вашия магазин, система аз управление на търговски обекти barsy ще ви улесни както при работа с тях, с техните наличности и движеният от склада, така и при тяхната продажба.

Система може да работи със собствени или въведени от опаковка баркодове. Наличието на баркод четец включен към системата ще ви позволи бързо и точно да определите артикула за продажба. Пълния процес по логистиката на вашите стоки може да бъде описан в barsy с няколко прости операции...

Виж софтуер за магазини

Софтуер за вериги търговски обекти

Веригите от търговски обекти са най-сложната структура, която barsy ви позволява да управлявате.

Всички предимства на системата които можете да използвате за Офис, Ресторант, Бар, Клуб Магазин са в сила и тук с необходимата "добавена стойност". Когато обедините няколко търговски обекти в верига търговски обекти barsy ви дава:...

Виж решение за вериги
barsy

Софтуер за офис фирми

barsy

Всеки офис има нужда от помощник, който да участва активно в организацията и надзора на бизнес процеса.

Опростеният начин на работа, широката функционалност и възможността за достъп до системата от всяка точка с Интернет свързаност правят barsy идеален кандидат за такъв помощник. barsy поддържа напълно електронен(без-хартиен) документен поток, като ви позволява( когато е необходимо) да разпечатате хартиени копия на документите...

Виж решения за офис фирми
barsy

Не намирате своя бизнес тук?

Няма проблем. Barsy не се ограничава до специализиран софтуер за даден област и може да бъде приложен за почти всеки бизнес

Свържете се с нас, обяснете ни вашите изисквания и ние ще ви предложим модел за работа с barsy който да отговаря на модела на бизнеса ви.

Направи запитване