За билярд клуб

За този този вид бизнес е от изключителна важност бързината при маркиране, бързото възприемане на системата от персонала, възможност за контрол върху всички "чувствителни" операции и не на последно място безотказна и бърза работата на система.

barsy Можем с гордост да заявим, че Barsy е създаден с цел да отговори на тези изисквания на бизнеса, което дава сигурност и спокойствие на собствениците на този вид бизнес.

Широката гама от поддържани устройства, перфектна и навременна техническа поддръжка, както и достъпа до информацията и контрол на системата от всяка точка с Интернет свързаност правят Barsy правилния инструмент за управление на този вид бизнес.

Как ще ми помогне

Управлението на Бар или Дискотека е не само лесно, но и най-свойствено за Barsy.

В ролята си на софтуер за ресторант Barsy предлага следните удобства:

Може да настроите режима на работа тип "Сервитьор" или тип "Барман", което прави възможно следенето на време за изпълнение на поръчките и повишаване на степента на кооперативност в екипа.

Интерфейс с визуално представяне на салона на бара дава пълна представа както за персонала така и за вас самия за заетостта, настаняването и правилното маркиране на текущите поръчки.

Лесен и интуитивен интерфейс спомага за бързата работа по маркиране и обслужване на поръчките, както и за лесното обучение на персонала.

Специално меню "Мониторинг" в административния модул ви дава пълен контрол над текущата работа на персонал, като лесно можете да забележите евентуални злоупотреби на персонала.


виж всички възможности

Какво да направя?

Направи запитване

Ако търсите решение за :