N/A

Автоматична синхронизация между търговски обекти.

25.04.2013

barsy

В днешния забързан свят, най-ценното нещо е информацията. Единственото по-ценно от това е ... събраната информация.
За какво става дума? Представете си че имате няколко търговски обекта, които работят независимо един от друг. Във всеки от тях имате инсталирана система за управление.
При класически начин на използване, ако искате да видите в този момент какво е положението в тях, трябва да обиколите всичките отделни системи за управление и така да си съберете информацията. Ако обаче използвате синхронизация между тях, цялата информация се събира на едно място (обикновено в централния ви сървър) и така лесно и бързо можете да я преглеждате и анализирате.

Следващи новини

За компютрите и търговските обекти.

16.04.2013

barsy

Kaкто знаете от компютрите зависи безпроблемната работа на персонала както и на заведението. От голяма важност е внимателния подпор на оборудването във всеки търговски обект. Tя работи 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Основният проблем при експлоатацията на компютрите е прахта. Tя е доста досадна и задръства всички възможни компоненти. Компютрите стават все по-бавни, прегряват и в най-неподходящия момент - изключват.

Следващи новини

За заведенията, таблетите и хората.

15.04.2013

barsy

Таблети... има ги видове всякакви. Apple iPad, Google Nexus, Samsung Galaxy, “китайски“, но най-вече ги има все по-често в джоба на клиентите ви. Клиента влиза в заведението ви и докато чака да му поднесат менюто, „вади“ таблета и проверявате пощата или „фейс-а“ колкото да не си губи времето. Рядко се случва някоя сервитьор да е толкова пъргав, че да му поднесе менюто още със сядането на масата. Клиента чака второ посещение на сервитьора(„.. да взема нещо за писане...“), пък да запише поръчката..., пък да провери дали вярно е записал... „ииии то стана време да си ходим“.

Следващи новини

Възможности на специализирания интерфейс за "Продажби".

11.04.2013

barsy

Всеки един себеуважаващ се бизнес има нужда от система за управление. Когато започвате да го развивате, това става абсолютна необходимост. Нашата система допринася както за контрола на всеки сегмент от бизнеса Ви, така и за намирането на вярната посока за бъдещо развитие.

Следващи новини

Пицария Forno Cipolini.

25.02.2013

barsy

Ако в края на лятото сте се "наслушали" на похвали за пиците на Анджело Чиполини от всички стъпили в "Лозенец", то вече може да ги проверите и в София - ул. "Оборище", пицарията Forno Cipollini.

Следващи новини

Бар Че.

15.01.2013

barsy


Отвори врати нов бар в квартал Овча Купел. Името му е достатъчно любопитно. Отбийте се и проверете защо се казва така?

Следващи новини

Ракия Бар ?!?.

15.12.2012

barsy

Чували ли сте за този вид заведения?
И ние не бяхме, но останахме приятно изненадани. На ул. Янко Сакъзов 17 отвори врати бар и ресторант с постоянна соц-експозиция като интериор. Едно от малко неща които ще намерите там и няма да намерите по времето на соц-a е ... система за управления на бизнеса barsy :)

Следващи новини

Есен, есен - особен сезон.

11.09.2012

barsy

Лятото си отиде, а с него и добрите емоции по морските заведения. Много от тези заведения ще отворят врати след почти една година.

Следващи новини

Cakey Bakey.

15.07.2012

barsy

Кокетна сладкарничка със собствено производство на предлаганите изкушения. Когато и да отидете сладките ще са прясно приготвени.
Просто ги посете: София, ул Искър 36.

Следващи новини

И замирисва на море.

17.05.2012

barsy

Лятото дойде и морските заведения трескаво започнаха да отварят врати. Тази година barsy може да ви бъде полезен с нова версия за мобилни устройства.
В новата версия няма и след от ограничения присъщи за старата ни мобилна версия.

Следващи новини

От днес barsy може да се похвали с нов, бърз и красив модул "Продажби".

05.03.2012

barsy

Като резултат от методичната и находчива работа на нашите разработчици, от днес barsy може да се похвали с нов, бърз и красив модул "Продажби" създаден по последна мода на програмните технологии :)
Чувствителни са подобренията в бързината на работа при изпълнение на ежеминутните задачи. В новия модул продажби се използват технологии присъщи за "умните" мобилни телефони които позволяват заместването на няколко(две, три и повече) операции само с определен жест.
На база на изследване за това как клиентите ни използват старата версия на модул продажби и анализ за опростяване на работата със системата, част от старите елементи на работната площ бяха премахнати или променени.

Следващи новини

ByTheWay - Лозенец.

28.05.2011

barsy

На 22 май отвори врати отново морския ByTheWay, с което се оказа сред първите сезонни заведения готови да приемат своите стари и нови посетители. Новото тази година е, че интериорът е изцяло променен. Заведението предлага комфортна и уютна обстановка. Снабдено е с цялостна система за управление на бизнеса Barsy

Следващи новини

Mercy.

12.02.2011

barsy

На 11 февруари в самия център на София се състоя откриването на най-големият в София фолк клуб.Името е Mercy и се намира се на ул. Ангел Кънчев,на мястото на небезизвестния клуб Escape.

Следващи новини

Dance & Dinner Trackbar - Банско.

10.12.2010

barsy

Мястото в Банско, където градът и пистата се срещат.

Следващи новини

Wonder Bar.

07.12.2010

barsy

Малък уютен бар с интересен интериор и градина в сърцето на София на 3 минути пеша от Попа!

Следващи новини

Имате търговски обект и искате да го управлявате с barsy? Направете запитване или се свържете с нас директно