Дигитално меню табло

Поставянето на дигитални табла, на които се визуализират менюта и/или промоции, са едно от най-ефективните средства за реклама в търговския обект.

Таблото представлява голям монитор с микрокомпютър. Използва последните тенденции в дизайна, за да презентира вашите артикули, съобразявайки се и със спецификата на конкретния бранд.
Предлага динамично анимирано съдържание, което информира и същевременно ангажира клиента.

Дигитално меню табло

Атрактивен подход за увеличаване на продажбите

Подобрете клиентското изживяване, насочете вниманието към актуални промоции, полезна информация.

Хващащо погледа персонализирано съдържание, чрез използването на информация, привличаща внимание. Насочва клиента към определени предложения.

Маркетингов подход

Помагат на бизнеса да е гъвкав. Съдържанието на таблото може да бъде заменено за минути, само с няколко клика. Промоциите могат да бъдат променени "в движение”

Използвайки правилната маркетингова стратегия, дигиталните менюта, освен че ангажират клиента, биха могли да подпомогнат бизнеса.

Притежавайки това табло, имате следните предимства:

  • Клиента е максимално информиран;
  • Възможност за представяне на промоции и специални предложения;
  • Увеличавате продажбите като ползвате дигитално меню;
  • Ползвате иновативен метод за представяне на информация, която да привлече вниманието на клиента в обекта.

Barsy ще се променя винаги когато е необходимо, за да се съобразим с настъпващите промени не само в нормативната уредба на страната, но и на средата, в която вашият бизнес функционира

Не намирате своя бизнес тук?

Няма проблем. Barsy не се ограничава до специализиран софтуер за дадена област и може да бъде приложен за почти всеки бизнес

Свържете се с нас, обяснете ни вашите изисквания и ние ще ви предложим модел за работа с barsy който да отговаря на модела на бизнеса ви.

Направете запитване